Erfarne konsulenter

Rekruttering og headhunting skal skabe værdi. Det gælder for både kunden og kandidaten. Vi rekruttere indenfor alle brancher, både i det private- og offentlige og til bestyrelser og så er vi landsdækkende.

Vicons rekrutteringsproces afspejler udover kundens forretningsidé- og strategi også en dyb indsigt i organisationens kultur og mennesker. Vores enkle og gennemsigtige proces tager derfor udgangspunkt i en grundig stillings- og kandidatafdækning samt en samtale om og forretningsforståelse af virksomheden.

Mere end nogensinde er People and Culture vigtige for den enkelte virksomhed- og organisations selvforståelse og Employing Branding. Derfor søger vi selv dyb indsigt og viden om jer, så det helt rigtige match kan ske.

Hos Vicon anvender vi en effektiv og kvalitetssikret proces, vi besidder stor forretningsforståelse, har et stort og stærkt netværk, er erfarne konsulenter til rekruttering og headhunting af nye medarbejdere, ledere, specialister eller bestyrelsesmedlemmer.

Foruden udarbejdelse af en grundig job-og kandidatprofil, en indgående forretningsforståelse og velkvalificeret rådgivning i rekrutteringsprocessen. Har vi årelang indsigt i at arbejde med talentfulde mennesker inden for ledelse, rådgivning, kompetenceafklaring, uddannelse og medarbejderudvikling.

Personlige og faglige egenskaber vægtes lige højt

Vi ved, at de personlige egenskaber vægter lige så højt som de faglige, når det rigtige match skal skabes. Derfor kigger vi lige meget på begge dele.

Vi benytter foruden screening og interviews også DISC som en personprofilering samt andre personlighedstests til afklaring af såvel faglige som personlige kompetencer og egenskaber plus ikke mindst vores sunde fornuft baseret på det input, vi får fra den enkelte organisation og kandidat.

Foruden vores grundighed, ordentlighed og loyale repræsentation af virksomheden, så gør de samme dyder sig også gældende i vores kontakt med kandidater. Det skaber ligeledes tryghed og bedrager til, den for os vigtige, gennemsigtighed af hele processen.